2015. november 27., péntek

Juliette Divatstúdió

A Juliette Divatstúdió közel 20 éve van jelen a Magyarországi divatiparban. Az általunk forgalmazott ruhák teljes egészében hazai tervezésűek és gyártásúak. Csak minőségi olasz, francia és távol keleti alapanyagokból készítjük el ruházati termékeinket.

Ruha kollekcióink hétről hétre megújulnak. Termékeink modern, fiatalos és divatos vonalat követnek, de mindennapos viselésre is megfelelnek.



Nagykerünkben hetente új ruhákkal várjuk minden kedves meglévő illetve új partnerünket. Széles termékskálánkban megtalálhatóak a mintás és az egyszínű, strasszos és film nyomott tunikák, toppok, pólók, hosszabb, rövidebb fazonú nadrágok, blúzok, szoknyák, blézerek. Továbbá rövidebb és hosszabb állású ruhák, szabadidő szettek, folyamatosan változó anyag és színválasztékban.



A webáruházunkban fellelhető ruháink között minden korosztály megtalálja az elképzeléseinek megfelelő ruhadarabot.


Megnyitottuk az első Juliette Fashion Wear - Ajtósi Dürer márkaboltunkat Budapesten a 1146. Ajtósi Dürer Sor 11.-ben. Nagykerünk minden ruházati terméke megtalálható. Ha nincs lehetősége ellátogatni hozzánk, akkor a webáruházainkban is megtalálható a teljes árukészletünk.