2015. november 22., vasárnap

Hol lehet lézerblokkolót venni?

Unja már a sok büntetést? Fix, mozgó, szuper traffipaxok özöne vadászik az autósokra. Védekezzen legálisan! A szabályok betartása alapvető, de előfordulhat, hogy véletlenül nem figyel egy 30-as táblára... Hol lehet lézerblokkolót venni? Több helyen, de ha a minőséget, a korrekt árakat is nézi, akkor egyértelmű: a detektorbolt.hu-n!

Radar detektor márkák, amiket forgalmazunk: ELITECH , WHISTLER, BELTRONICS. A nálunk forgalmazott lézerdetektorok: BLINDER, AL PRIORITY.
Mi a traffipax készülékek működési elve? Rádiófrekvenciás jeleket adnak le, melyek a gépkocsiról reflektálódva megmérik azok sebességeit. Ezeket a rádióhullámokat a mérőeszköz folyamatosan kibocsájtja, a jelek visszaverődéseit, szóródásait és közvetlen sugárzását a detektorok észlelik és kimutatják. Hatásos védekezési módszer lehet egy radar-detektor, mert figyelemmel kíséri a rendőrségnél alkalmazott traffipaxok működési frekvenciáit, és azokat érzékelve jelez a vezetőnek.

2005. március óta a kedves vevőinket már nem csak a neten, illetve viszonteladóként szolgáljuk ki, mivel megnyitottuk üzletünket Budapest XIV. kerületében (Zuglóban), a Szugló utca 96. szám alatt. Nézzen be hozzánk!

A minőségi lézer és radardetektorok webáruháza: detektorbolt.hu!