2015. április 25., szombat

Szalagfüggöny rendelés, szerelés árak

Kedves Érdeklődő!

Ha szalagfüggönyt keres, jó helyen jár!

Szalagfüggönyök készítése, szerelése, gyorsan, hatékonyan, korrekt áron! Itt olvasható a szalagfüggöny megrendelésének menete.

Az Ön által megvásárolt árnyékolástechnikai rendszerünk lakásának, irodájának, munkahelyének a nemkívánatos napfény elleni védelmet nyújtja, sőt, az épület belső esztétikai értékét is emeli. Szalagfüggönyünk a belső oldalfalak síkjaira, illetve a mennyezetre kerülhet felszerelésre. Árnyékolástechnikai rendszerünk bármelyik évszakban megállja a helyét.

Szalagfüggönyök akciósan, gyorsan, igényesen!

Minőségi árnyékolástechnika, amelynél a stílus és az igényesség kombinálódik. Cégünknél kedvére válogathat a rengeteg típus, stílus, textil választék és minőség között. Szalagfüggönyeink egyedileg készülnek, mindenki megtalálhatja a megfelelő színválasztékot.

Ha már szalagfüggöny vásárlását tervezi most vagy a közeljövőben, akkor ne habozzon tőlünk árajánlatot kérni, mi 1 napon belül reagálunk a szíves megkeresésére. Önnek a megrendelés leadásától számított 8 munkanapon belül megérkezik a szalagfüggönye.

Nálunk a minőség és a kedvező ár együtt jár!

Mennyibe kerül a szalagfüggöny? Szalagfüggöny anyag ár: 1.800,- Ft – 6.500,- Ft/m2. Szalagfüggöny karnis ár: 3.900,- Ft/fm

Áraink tartalmazzák Budapest és Pest megye területén a kiszállást, a felmérést, a felszerelést és a 2 év garanciát is!

Kérjük, nézze meg weboldalunkon referencia munkáinkat! Mert sok van!


További információt talál weboldalunkon: szalagfuggony-arnyekolas.com