2015. január 3., szombat

Redőnykapu szerelés Budapesten

Árnyékolástechnikai építést, szerelést vállalunk Budapesten és vonzáskörzetében, magánszemélyektől és vállalatoktól: legyen szó családi házról, panellakásról, irodaházról, lakóparkról, bérházról és egyéb lakó, illetve melléképületről.

Redőnykapunk tökéletes megállja a helyét raktárakban és autómosókban, szervizek, garázsok és társasházi teremgarázsok kapujaként egyaránt. Redőnykapunkról érdemes tudni, hogy a kapulap alumínium profilokból készül, mely a kapunyílás felett elhelyezkedő redőnyszekrény tengelyére tekerődik fel, rendkívül helytakarékos megoldásként. A kaput egyfázisú csőmotorral lehet mozgatni (távirányítással), áramkimaradáskor kézzel is mozdítható marad. A kapulapot felépítő lemezkék a redőnyszekrénybe csévélődnek fel. A garázskapuba beépíthető a biztonsági ablakprofil, illetve a szellőző nyílású lamella is. Kapuink biztonsági feltolásgátlóval szereltek.

Garázsredőny, redőnykapu


Nézze meg honlapunkon munkáinkat. Oldalunkon több információt is találhat a redőny motorokról, elektromos napellenzőkről, illetve a redőny kapukról.


Honlapunk: www.redony-ajto.hu