2014. szeptember 10., szerda

Homlokzati hőszigetelés

Az építőanyagturkáló weblapon, építkezéshez és felújításhoz egyaránt alkalmazható építőanyagokkal foglalkozunk. Megkerestük az építőanyag gyártók legjobb ajánlatait, ezeket a portálunkon közzé is teszünk.

Építőanyag kedvező áron!


Pár keresett építőanyag, amit honlapunkon megtalálhatnak: leier kémény, leier toscana tetőcserép, rockwool multirock, semmelrock térkő, terrán tetőcserép, leier tégla, velux tetőablak, kerámia tetőcserép, tető faanyag, cement, geotextília bramac tetőcserép, mediterrán tetőcserép, ursa ásványgyapot, mapei vízszigetelés, tondach tetőcserép, leier térkő, mapei ragasztó, barabás téglakő, baumit vakolat, homlokzati hőszigetelés.

Az építőanyag-keresőt használva tud tallózni a honlapunkon található építőanyagok közt. Abban az esetben, ha nem találná meg, amit keres, vegye fel velünk a kapcsolatot, keressen minket elérhetőségeink egyikén, és segítünk a keresett építőanyag beszerzésében. Akár ajánlatot is kérhet azonnal az ajánlatkérő űrlapot kitöltve

Építőanyag-turkáló weboldal


Az építőanyagturkálót megtalálhatják online az interneten a www.epitoanyagturkalo.hu oldalon, valamint az alábbi címen: 2225 Üllő, Pesti út 209. Nyitva tartás és a megrendelések kezelése hétfőtől péntekig 7:30-tól 17:00-ig.


További információ az oldalon: www.epitoanyagturkalo.hu.